Koeriersbedrijven in Nederland

Er zijn momenteel meer dan 1000 koeriersbedrijven in Nederland. Grote bedrijven zijn onder andere PostNL, DHL etc.

Zij leveren kleine pakketten tot aan grote pakketten. Grote pakketten zijn duurder om te versturen doordat het lastiger is. Denk hierbij aan een piano, kast of koelkast etc. Kleinere pakketten zijn meestal eenvoudig en komt niet veel bij kijken. Service Right leven allerlei soorten leveringen.

ServiceRight Koeriers heeft als doelstelling om koeriers in te zetten voor desbetreffende particulieren of bedrijven op de meest veiligste en goedkope manier. Op deze manier worden de diensten kosten efficiënt en nog optimaler dan eerst. Hoe? Service Right richt zich op klanttevredenheid door middel van een onderzoek en hebben hierdoor de beste ervaringen met de koeriers. Op dit moment worden maar liefst 700 koerier bedrijven gehanteerd binnen het bedrijf.  Gekwalificeerde chauffeurs en vervoersmiddelen worden hiervoor in gezet.

Deze koerier bedrijven van Service Right levet verzekerde leveringen van de koeriers met een 100% garantie, daarnaast worden de klanten altijd op de hoogte gehouden van de status van de zending. De service is zo geregeld dat alle klanten zo snel mogelijk geholpen worden en optimaal hun behoeften worden vervult. Wanneer het pakketje zo snel mogelijk bij de particulier moet zijn kan er gebruik gemaakt worden van de spoedlevering en nog meer. Alle soorten zendingen zijn mogelijk zoals zakelijke en persoonlijke. Hier worden geen voorrijkosten bijgerekend.

Service Right top prioriteit is om de klanten tevreden te houden en doen dit door middel van een klantonderzoek. Het bedrijf past zich aan de behoeftes van hun klanten en helpt ze door de wensen te vervullen.

Zelf maakt Service Right ook gebruik van koeriers bedrijven en gelden hier dezelfde aspecten zoals die van onze leden.  Een compleet pakket word aangeboden door het bedrijf zelf en houd de volgende dingen in: