Voor welke vloer kies jij?

Above Ground Photo of Succulent Plants on Brown Wooden Board

Een vloer bepaald voor een erg groot deel de sfeer bij jou in huis. Is jouw vloer toe aan vervanging of ben je onlangs ingetrokken in een nieuwe woning en niet tevreden met je huidige vloer? In beide gevallen is het verstandig om je eens te gaan oriënteren op het gebied van de mogelijkheden die er zijn met een vloer. Vandaag de dag heb je de keuze uit tal van soorten stijlen, kleuren, materialen en de vorm waarin de vloer wordt gelegd. Voor welke vloer kies jij?

Een minimalistische uitstraling met een gietvloer

Steeds vaker is een gietvloer terug te zien in het interieur. En dat is helemaal niet zo vreemd. Een gietvloer gaat moeiteloos mee met de industriële woontrend en je hebt de keuze uit oneindig veel kleuren. De vloer kan in iedere ruimte in huis worden gelegd, kan tegen een stootje en is ook nog eens gemakkelijk schoon te houden. Voor het beste en mooiste resultaat is het echter wel verstandig om een gietvloer aan te laten leggen door de specialist, bijvoorbeeld Van Hollandse Bodem.

Een eiken visgraat vloer

Een van de populairste trends die op dit moment speelt op woongebied is een eiken visgraat vloer. De naam zegt het eigenlijk al, de vloer wordt gelegd in een visgraatpatroon en door het eiken geeft de vloer direct een luxe uitstraling aan jouw interieur. Je hebt de keuze uit verschillende breedtematen en ook op het gebied van kleur kun je behoorlijk variëren.

Kies voor een klassieke favoriet en leg een parketvloer aan

Een type vloer die vandaag de dag nog steeds een favoriet is binnen de vloerenwereld, is een parketvloer. De kans is erg groot dat je op dit moment ook ergens in huis een parketvloer hebt liggen. Met het nodige parket onderhoud door J&G parket ziet deze vloer er weer helemaal als nieuw uit! Een parketvloer is te verkrijgen voor een leuke prijs, eenvoudig te leggen en heeft een erg slijtvast karakter.

Heb je een sterke voorkeur voor een van bovengenoemde vloeren? Dan wordt het tijd om eens te gaan kijken naar de kleuren. Voor welke vloer kies jij?