Waarom Je Magnetische Sloten Moet Kiezen

Magneetsloten zijn vergrendelingen, die bestaan uit een ankerplaat en een elektromagneet. De apparaten worden gebruikt op gevoelige deuren en zijn van twee types; fail-secure en fail-safe. De fail-secure voorzieningen blijven vergrendeld wanneer de stroom wordt uitgeschakeld, terwijl de fail-safe wordt ontgrendeld wanneer de stroom wordt uitgeschakeld. Het elektromagnetisch slot is normaal gesproken bevestigd aan het deurkozijn en heeft een ankerplaatje aan de deur.

Om het veiligheidsslot goed te laten functioneren en vergrendeld te blijven, moet er een constante stroomvoorziening zijn en kan er dus niet op worden vertrouwd op plaatsen waar een hoge mate van veiligheid vereist is. Bij gebruik op plaatsen waar een hoge mate van veiligheid een must is, moet er een reservebatterij aanwezig zijn om een constante stroomvoorziening te garanderen.

Magnetische sloten worden normaal gesproken gebruikt in uitgangsdeuren, omdat ze in geval van nood nauwelijks defect raken. De sloten zijn sterk en kosten minder in vergelijking met andere convectiesloten, vandaar dat ze de voorkeur krijgen. De sloten werken niet met hendels en deurknoppen en worden bediend met een knop die de deur opent en sluit. De sloten hebben veel toepassingen gevonden in kantoren omdat ze betrouwbaar zijn bij brand.

Sommige van de magnetische sloten hebben elektromagneten die een geleider aantrekken met een kracht die groot genoeg is om het openen van de deur te voorkomen. Ze bestaan uit een solenoïde die om een ferromagnetisch materiaal gewikkeld is en die het geproduceerde magnetische veld versterkt, waardoor een magnetische kracht ontstaat.

Voordelen van magnetische sloten

– Duurzaamheid: de sloten zijn duurzamer in vergelijking met andere convectiesloten.

– Snel te bedienen: de sloten worden bediend door het in- en uitschakelen van de stroom, waardoor ze zeer handig zijn in een kantoor met veel volk, waar authenticatie vereist is.

– Eenvoudig te installeren: De sloten zijn eenvoudiger te installeren in vergelijking met andere convectiesloten, omdat ze geen onderling verbonden onderdelen hebben.

– Robuust: De sloten lijden minder schade, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan meerdere klappen of wanneer ze worden gedwongen om te openen met behulp van een koevoet.

– Hebben geen bewegende delen.

De sloten hebben de volgende nadelen

– Vereist een constante stroomvoorziening.

– Stroomuitval maakt het slot spanningsloos, waardoor de veiligheid wordt uitgeschakeld.

– Ze zijn duur, vooral in vergelijking met mechanische sloten, en als ze veilig moeten worden bediend, moet er wat extra hardware worden aangeschaft.

Voor investeerders die hoge veiligheidskantoren bouwen, kan het kopen van de magnetische sloten goed zijn, omdat de sloten de veiligheid van de kantoren verhogen en de vraag naar de kantoren versterken. Lees verder over magnetische sloten hier: https://slotenmaker.mobi/