Ben je op zoek naar steigerhouten meubelen?

Ben je op zoek naar steigerhouten meubelen om je binnen of buiten interieur aan te vullen? Deze meubelen kun je zowel binnen als buiten gebruiken. De mogelijkheden zijn groots. Daarom wat tips om jou op weg te helpen de perfecte steigerhouten meubel te bestellen voor jouw interieur. In deze blog worden alle mogelijke opties besproken. Daarnaast leggen we uit hoe je steigerhouten meubelen moet onderhouden.

Steigerhouten buiten meubels

De zomer is in zicht en dat betekent dat we weer de tuin in mogen. Ben je op zoek naar houten meubelen voor buiten? De steigerhouten tuinmeubelen zijn een goede optie. Je kunt hierbij denken aan een lounge set, tuinbanken, picknicktafels, tuintafels en tuinstoelen. Daarnaast kun je ook steigerhouten plantenbakken kopen om de look in de tuin compleet te maken. 

Iedere meubel heeft verschillende opties is design. Je kun bijvoorbeeld een industriële picknicktafel kiezen. Een industriële picknicktafel herken je aan de combinatie van steigerhout en staal. Een perfecte keuze als je op zoek bent naar een stoer, robuust meubel. 

Wil je liever een meubel volledig gemaakt van steigerhout? Er zijn genoeg opties om van te kiezen. Wellicht is een steigerhouten tuintafel met tuinstoelen of een loungebank perfect voor in jouw tuin. 

Steigerhouten binnen meubels 

Ook in het binneninterieur zijn steigehouten meubelen erg populair. Je kunt hierbij denken aan kasten, tv-meubels, tafels, banken en bedden. Ook deze meubelen zijn te verkrijgen in verschillende designs en stijlen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een landelijke stijl die warmte uitstraalt en een intiem en knus gevoel geeft. Een ander voorbeeld is de industriële stijl. Deze stijl geeft een stoere, rauwe maar toch erg moderne uitstraling. 

Onderhoud van steigerhouten meubelen

Om zo lang mogelijk te genieten van je steigerhouten meubel, is onderhoud erg belangrijk. Steigerhouten meubelen worden vaak geleverd met een nanocoating of washing. Als dit niet het geval is dan is het van belang dat je dit zelf doet voordat je het meubel gaat gebruiken.

De coating zorgt ervoor dat het meubel in goede conditie blijft. Daarnaast is het makkelijker om het meubel schoon te maken door de vuilafstotende en beschermende laag. Washing geeft naast bescherming ook een mooie kleur aan het hout. Het is aangeraden om jaarlijks een coating of washing aan te brengen. 

Zwarte Ketel Naast Kruiderij Shakers En Groene Vruchten En Planten Op Dienblad Op Bruin Houten Tafel