Tijdloos steigerhout

Steigerhout is duurzaam. Met steigerhouten meubels gun je dit hout ook een tweede leven. Eerst is het hout gebruikt binnen de bouw, daarna gaat het verder als meubel. Het wordt machinaal geschuurd. Vervolgens worden er prachtige meubels mee gemaakt.

De aanhoudende populariteit van steigerhout is makkelijk te verklaren. Niets is tijdlozer dan hout. Het past in elke woontrend. Daarnaast is steigerhout bewerkbaar. Je maakt er elk meubel van.

Geschikt voor binnen en buiten

Steigerhout is bewerkbaar en ook te gebruiken voor elk meubel. Van accessoire tot aan complete loungebank. Het is zeer duurzaam en sterk hout en daardoor ook geschikt voor zowel binnen als buiten. Wanneer je meubels koopt van goede kwaliteit dan heb je ook lang plezier van het meubel. 

De kwaliteit van steigerhout is hoog. Natuurlijk werkt het hout nog een beetje, het zet een beetje uit en krimpt een beetje. Maar hier merk ik je vrijwel niets van. Bovendien met een goede meubelmaker heb je hier zeker geen last van.

Duurzaam en modern

Steigerhouten meubelen zijn gemaakt van oude planken. Je geeft het dus een tweede leven en daarmee is het zeer duurzaam. Daarnaast heeft het hout ook een duurzaam karakter. Het gaat bovengemiddeld lang mee. Dankzij dit duurzame karakter past het hout ook in onze moderne woontrends. 

Bovendien heeft dit hout als grote voordeel je het makkelijk kunt reinigen. Zelfs steigerhouten tuinmeubelen zijn makkelijk te reinigen. Heb je een grote beschadiging of vlek gemaakt? Geen probleem. Steigerhout kun je gewoon schuren. Zo heb je een meubel dat weer als nieuw is. 

Het duurzame karakter van steigerhout zorgt ervoor dat het helemaal past in onze huidige kijk op milieu en duurzaamheid. Je hergebruikt materiaal en daarnaast kun je er langdurig gebruik van maken.

Op maat produceren

Meubelen van steigerhout kun je vrijwel overal op maat bestellen. Er zijn zelfs mogelijkheden om een eigen ontwerp in te dienen. De flexibiliteit van steigerhout maakt het mogelijk dat je alles op maat kunt produceren. Dit is ideaal! Daarnaast ontzettend handig wanneer je een slimme oplossing nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een lastig hoek? Dan kun je met steigerhout makkelijk een meubel op maat produceren. 

Dit alles maakt steigerhout een modern en duurzaam materiaal voor meubels en accessoires. Het is tijdloos en past ook weer perfect in onze huidige kijk naar duurzaamheid, milieu en blijft trendy.